28 april 2023
19:30

Tungelsta IF 1

Referat: Huddinge IF UTV Sva - Tungelsta IF 1

Hemmapremiär och ett kvickt gäng från Tungelsta på besök. Till och med en del supportrar hade letat sig ut till Källbrink. Matchen började med underläge precis som föregående match. Vi släpper in både 0-1 och 0-2 innan vi kommer in i matchen. 0-1 målet är en delikatess från Tungelsta som nickskarvar bollen över vår utrusande målvakt. Vi kommer in mer och mer i matchen då gästerna spelar defensivt och satsar på snabba kontringar med sina riktigt snabba spelare. Vår målvakt för dagen Roni T. får jobba hårt när det går från ingenting till rena frilägen, men Roni gör det han är bäst på. Han stänger igen målburen för resten av kvällen! Ställningen var 2-2 i halvtid och i andra får gästerna ett rött kort med 20 minuter kvar att spela. Vi avgör matchen med att göra två mål under matchens sista sex minuter. Det är andra matchen i rad där vi vinner matchen i slutskedet. Vi har fyra olika målskyttar och fyra olika spelare som gör assist. Vi i tränarstaben är otroligt stolta över vårt lagspel och moral.

Deniz K. 1 ass

I nästa match, fredagen den 5 maj, tar vi emot IFK Tumba på hemmaplan. IFK Tumba inledde serien med en WO förlust och spelade sedan oavgjort mot Tyresö Strand där man tog hjälp av två spelare som i normala fall spelar i kvalserien och en som spelar i div 1. Det blir med andra ord ingen lätt uppgift att behålla vår segerrad och serieledning.

sön 8 okt 2023, 11:30 Tungelsta IF 1 - Huddinge IF UTV Sva 2 - 3